Francúzsky investigatívny dokument nás prenesie do sveta rybárskeho priemyslu. Nakoľko sa všeobecne tvrdí, že ryby sú zdravé a ich konzumácia sa neustále zvyšuje, hľadajú sa aj nové spôsoby ich produkcie. Odkiaľ však prichádza ryba na naše stoly? Kde a ako rastie? Kto a čím ju chová? Dokument sa zameriava na chov v rybích farmách vo Vietname či Nórsku, odkiaľ pochádzajú tie najobľúbenejšie druhy rýb ako pangasius, losos a treska a odhaľuje, aké praktiky využívajú chovatelia, ako európske inštitúcie pristupujú k tejto problematike, ako funguje lobing na tých najvyšších politických miestach a aké dôsledky toto všetko má na zdravie ľudí, oceánov a morí.
(Dokument so slovenským dabingom, ktorý bol odvysielaný na Dvojke a nazdieľaný na youtube, bol žiaľ zablokovaný)